Witam , mam pytanie czy ogarniecie serwer i forum 1 na serwie 70% ludu to cheat 2 na forum żeby mieć jakiś se avatar to trzeba na gravatar.com konto albo wgl zmniejszać obrazy 3 mało na forum na temat dd2 only serwa 4 mało adm 5 vipy 6 sklepsms fajnie żeby był 7 można zauważyć przeskoki w pingu i to nie z twojej winy 8 cheaty cheaty cheaty cheaty może jakiś anty cheat ? Bo nic takiego obecnie nie ma na Reksio ffa 9 i forum pod hajs a nie pod serwery np . Kubek ehh 10 piszą ludzie czy dzieci to nieważne ale piszą problemy których nie widać rozwiązanych 11 i reklamy robić na serwie zbindować sobie i bd git bo gram i przez około 3 h i z nwm 5 razy była reklama forum 12 jedyne co na plus to klasyczny serwer klimatu cs 1.6 nie cs:go czy innych rzeczy . Jak widzimy dużo do roboty wam zostało. Życzę powodzenia w poprawie i mam nadzieje że coś wam wytłumaczyłem czemu tak mało ludu jest no i dobrego dnia zależy kiedy to czytałeś/łaś
Dużo roboty nam zostało ?! Ty chyba nie pojmujesz tego, że Reksio nie jest serwerem robionym pod hajs jak wszystkie inne serwery. Vipów czy sklepu smsów nigdy nie było, a mimo to reksio działa nieprzerwanie od 10 lat. To, że reksio nie jest robiony pod zarabianie, a jest czystym klasykiem jest jego urokiem.
Po 1 weź pisz bardziej zrozumiale ja mam z tym problemy i chociaż się staram a po 2 to Nie rozumiesz klasyki tego serwera a po 3 to jak cheaty ? okej czasem się dzieje tak ez jest cheat ale za chwilkę wchodzi admin i już go nie ma...
1. Zbyt chaotyczne, nie rozumiem.
2. Gravatar jest jedną z lepszych stron gdzie praktycznie na każdym forum będziesz mógł podając @mail stamtąd mieć avatar w odpowiedniej wielkości.
3. Nie rozumiem? Reksio to nie dd2 only.
4. Mało adm? XD
5,6 - Reksio to nie pay2win
7. Czasami się tak dzieje, lecz jest to bardzo rzadkie.
8. Co do tego mam pewien pomysł.
9. Kubek itp. jest w sumie czymś czego na innych forach nie ma, lub jest na niewielu, a chyba oczywiste jest to, że jeśli opłacasz wszystko, to nie będziesz kubków oddawał za darmo.
10. Niektórych problemów sami nie potrafimy rozwiązać + zaleca się zawsze http://google.com
11. Może rzeczywiście lecz wystarczy napisać - cs 1.6 reksio
+ używaj przecinków i kropek, oraz pisz tak, aby było to zrozumiałe
2. Gravatar jest jedną z lepszych stron gdzie praktycznie na każdym forum będziesz mógł podając @mail stamtąd mieć avatar w odpowiedniej wielkości.
3. Nie rozumiem? Reksio to nie dd2 only.
4. Mało adm? XD
5,6 - Reksio to nie pay2win
7. Czasami się tak dzieje, lecz jest to bardzo rzadkie.
8. Co do tego mam pewien pomysł.
9. Kubek itp. jest w sumie czymś czego na innych forach nie ma, lub jest na niewielu, a chyba oczywiste jest to, że jeśli opłacasz wszystko, to nie będziesz kubków oddawał za darmo.
10. Niektórych problemów sami nie potrafimy rozwiązać + zaleca się zawsze http://google.com
11. Może rzeczywiście lecz wystarczy napisać - cs 1.6 reksio
+ używaj przecinków i kropek, oraz pisz tak, aby było to zrozumiałe
Im szybciej kogoś oceniasz, tym bardziej się mylisz.
Forum pod hajs, śmiechłem grubo, tak obiektywnie to ja dopłacam do tego koło tysiaka w skali roku, co może nie jest wielką kwotą, ale równie dobrze mógł bym się za to nagrzmocić albo kupić sobie kołpaki do trabanta.
To samo z kuflami, nie miałem z tego nic i tak naprawdę jeszcze dopłaciłem
To samo z kuflami, nie miałem z tego nic i tak naprawdę jeszcze dopłaciłem
Mi też nie działają mody na serwerze i cheaty nie chcą się odpalać, a na forum przychodzę tylko pooglądać reklamy
Dokładnie!
Im szybciej kogoś oceniasz, tym bardziej się mylisz.
ScArFaCe napisał(a):Po 1 weź pisz bardziej zrozumiale ja mam z tym problemy i chociaż się staram a po 2 to Nie rozumiesz klasyki tego serwera a po 3 to jak cheaty ? okej czasem się dzieje tak ez jest cheat ale za chwilkę wchodzi admin i już go nie ma...
może tyy mi pomożesz chce tu widzieć swszystkie posty i pw które do mnie przychodzą ale nie chce tego otrzymywać poczta emailowa co zaznaczyć w swoim profilu
Nie jestem w stanie pomóc
ScArFaCe napisał(a):Nie jestem w stanie pomóc
jedna jedyna prosba ostatnia wyślij do mnie pw musze cos sprawdzić i później dam wam wszystkim spokoj
-- Cz, 8 cze 2017, 22:55 --
wszystkich za wszystko przepraszam i nie banujcie mnie