#81016 przez luk.
So, 1 gru 2012, 22:39

Myszka Taipan amerykańskiego producenta Razer to zaawansowana wskaźnik komputerowy skierowany do maniaków gier pc.
Tym razem mysz od zielonego węża cechuje się ponad 12 centymetrami długości oraz 6 szerokości, natomiast jej wysokość to tylko 3,6centymetra.Budowę oraz funkcjonalność konsultowano z organizacjami e-sportowymi Mousesports, Array, Frenetic, Empire, Type II Gaming czy Rox.Kis. które są wspierane przez markę Razer. Zatem srebrne i tandetne guziki po boku nie powinny dziwić, bo jak wiadomo - gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść.

Na szczęście w kwestii górnej obudowy postawiono na nowoczesność oraz uniwersalność przez co mysz daje taki sam komfort dla prawo i lewo ręcznych namiaków tytułów gier typu CS 1.6, CS:GO czy minecraft. Wykorzystany nowy 4G Dual Sensor pozwala na operowanie 8200dpi co jest świetnym wynikiem w porównaniu do konkurencji. W Taipan odnajdziemy również niezawodne oprogramowanie Razer Synapse 2.0 oraz czuły scroll który występowałem m.in. w Razer Mamba 4G z rocznika 2012. Myszka została wyposażona w ponad 2 metrowy wzmocniony kabel, tak aby inni dzicy bądź domowi gryzonie nie były w stanie przerwać wirtualnej rozgrywki.

Cena to 299zł, choć podejrzewam, że można znaleźć atrakcyjniejsze ceny. Powodzenia w łowach! Bądźcie czujni niczym zielony wąż ;n

Załączniki
www.razerzone.com.png
www.razerzone.com.png (112.36 KiB) Przeglądane 2173 razy
razer-taipan-gallery-2.png
razer-taipan-gallery-2.png (156.1 KiB) Przeglądane 2173 razy
#81544 przez sikor
So, 1 gru 2012, 22:59
orietnujesz się ile to cudo kosztuje, mniej więcej ? ;d
#81556 przez chlopczyk
N, 2 gru 2012, 13:56
sikor napisał(a):Cena to 299zł, choć podejrzewam, że można znaleźć atrakcyjniejsze ceny. Powodzenia w łowach! Bądźcie czujni niczym zielony wąż


Przeciez napisal :D
#81565 przez *Pompa*
N, 2 gru 2012, 18:46
chlopczyk napisał(a):
sikor napisał(a):Cena to 299zł, choć podejrzewam, że można znaleźć atrakcyjniejsze ceny. Powodzenia w łowach! Bądźcie czujni niczym zielony wąż


Przeciez napisal :D


mi tam starcza zwykła :P jako amator :]
#81569 przez sikor
N, 2 gru 2012, 20:03
chlopczyk napisał(a): sikor napisał(a):Cena to 299zł, choć podejrzewam, że można znaleźć atrakcyjniejsze ceny. Powodzenia w łowach! Bądźcie czujni niczym zielony wąż



Przeciez napisal :D


sory nie czytałem do końca ^^

Podobne wątki Statistics Ostatni post
Mysz Razer Naga
przez splattttt Pn, 24 maja 2010, 21:47 w Opisy i recenzje
0 Odpowiedzi
1299 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez splattttt
Pn, 24 maja 2010, 21:47
Mysz Razer - opis,opinie,cena,recenzja.
przez luk. Wt, 11 sty 2011, 13:07 w Opisy i recenzje
0 Odpowiedzi
1278 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez luk.
Wt, 11 sty 2011, 13:07
SteelSeries Podkładka,mysz
przez paNicz N, 2 wrz 2012, 12:51 w Kosz
0 Odpowiedzi
797 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez paNicz
N, 2 wrz 2012, 12:51
Polowanie na mysz / MouseHunt
przez Sru Pn, 8 lut 2010, 17:42 w Kosz
0 Odpowiedzi
916 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez Sru
Pn, 8 lut 2010, 17:42
[OPIS] Mysz Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0
przez luk. So, 22 sty 2011, 16:05 w Opisy i recenzje
0 Odpowiedzi
1803 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez luk.
So, 22 sty 2011, 16:05
[OPIS] Mysz Revoltec FightMouse Advanced
przez luk. So, 12 cze 2010, 15:27 w Opisy i recenzje
0 Odpowiedzi
1131 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez luk.
So, 12 cze 2010, 15:27
[Opis]Mysz laserowa Saitek Cyborg R.A.T. 9
przez Kurosakii Cz, 17 lut 2011, 20:04 w Opisy i recenzje
8 Odpowiedzi
2548 Wyświetlone

przez J Dilla
N, 20 lut 2011, 17:00
Mysz SteelSeries - opis,opinie,cena,recenzja.
przez luk. Śr, 12 sty 2011, 21:17 w Opisy i recenzje
0 Odpowiedzi
1059 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez luk.
Śr, 12 sty 2011, 21:17
[OPIS] Mysz QPad 5K Pro Gaming
przez luk. So, 12 cze 2010, 14:48 w Opisy i recenzje
0 Odpowiedzi
1556 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez luk.
So, 12 cze 2010, 14:48
Cs-Poreba.pl ! Wygraj mysz Steelseries Kinzu!
przez handsabe! Śr, 11 kwi 2012, 16:01 w Serwery CS
0 Odpowiedzi
557 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez handsabe!
Śr, 11 kwi 2012, 16:01

Kto przegląda forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google[BOT]