Moim ulubionym zespołem już przez szereg lat jest Linkin Park. Akceptuję ich zmiany i ewolucję, jaka dokonuje się w ich muzyce. Bardzo ważne jest też dla mnie zaangażowanie społeczne zespołu, prowadzenie fundacji oraz garnie koncertów na cele charytatywne. Poza tym ich muzyka, a przede wszystkim teledyski, to znak czasów. Znak końca pewnej ery...
http://www.eyedesign24.pl
Wszystkie piosenki tych zespołów:
Nirvana
Guns N' Roses
Metallica
Red Hot Chilli Peppers
Black Sabbath
Linkin Park
Led Zeppelin
Pink Floyd
The Beatels
Iron Maiden
AC/DC
Aerosmith
KISS
Deep Purple
Queen
Green Day
I tak żadnego pewnie nie znasz. Macie teraz to swoje techno i pop, już ludzie zapomnieli , czyje miejsce zastąpiło 1D, JB, Rihanna, i wszystkie przesłodzone piosenkareczki.
SZKODA...
Nirvana
Guns N' Roses
Metallica
Red Hot Chilli Peppers
Black Sabbath
Linkin Park
Led Zeppelin
Pink Floyd
The Beatels
Iron Maiden
AC/DC
Aerosmith
KISS
Deep Purple
Queen
Green Day
I tak żadnego pewnie nie znasz. Macie teraz to swoje techno i pop, już ludzie zapomnieli , czyje miejsce zastąpiło 1D, JB, Rihanna, i wszystkie przesłodzone piosenkareczki.
SZKODA...
Adam20 napisał(a):Wszystkie piosenki tych zespołów:
Nirvana
Guns N' Roses
Metallica
Red Hot Chilli Peppers
Black Sabbath
Linkin Park
Led Zeppelin
Pink Floyd
The Beatels
Iron Maiden
AC/DC
Aerosmith
KISS
Deep Purple
Queen
Green Day
SZKODA...
Na codzień słucham rapu, ba, sam tworzę muzykę do hip-hopowych kawałków. Jestem jednak w stanie wymienić po kilkanaście utworów każdego zespołu który wymieniłeś. Powiem więcej, ile masz płyt tych zespołów na półce?
Ja mam prawie pełną dyskografie Pink Floyd, płyty Deep purple, ac/dc, mam płyty Kansas na winylu(ops, znasz moze?), aerosmith, winyli z Beatelsami nie liczę bo zrobi Ci się przykro.
Swoją drogą stawianie w jednym szeregu np. Green Daya z Beatelsami czy Linkin parka z Led Zeppelin to grzech pierworodny dla każdego kto słucha rocka.
Schowaj więc swoje teksty o tym że ludzie zapomnieli.
To nie miało zabrzmieć tak pejoratywnie jak to odebrałeś...
Odpowiadając jednak na Twoje pytanie dotyczące tego ile płyt mam na półce no to muszę Cię zaskoczyć
Mam 40 płyt(powtarzają się niektóre) i tylko nie mam żadnej z Led Zeppelin...
Odpowiadając jednak na Twoje pytanie dotyczące tego ile płyt mam na półce no to muszę Cię zaskoczyć
Mam 40 płyt(powtarzają się niektóre) i tylko nie mam żadnej z Led Zeppelin...
W takim razie wybacz, jestem uczulony na tym punkcie.
Bardzo duzo bym musial wymieniac, wiec pojde na latwizne i wkleje swoj profil z last.fm: http://www.lastfm.pl/user/wuece
hits from the bong
Nigdy nie miałam ulubionego zespołu, zawsze jakoś część płyty jest dla mnie jak najbardziej w porządku, a druga to takie "meh" i jakoś nie znalazłam zespołu, który by podobał mi się więcej niż w 50%.