Co do tych syntetycznych kanabinoli, to nie rozumiem czemu używać syntetycznych, skoro można bawić się normalnymi, przynajmniej zielsko jest zbadane od stóp do głów i dokładnie wiesz co się tam znajduje, jakie będą skutki itd.
No i sie z toba nie zgadzam, zielsko które jarasz nie widziało chyba nigdy swiatła ani gleby a podlewają ja gorsza chemia niż znajduje się w mocnych dragach. Tobie się może zdaje iz hodowane jest na pieknej łące ale to tak nie jest, skun który jarasz tak naprawde nie przypomina rośliny pod biologocznym punktem widzenia.
Nie mówie ze piguły sa dobre ale jaranie czy alkohol też niszczy nasz organizm jak w sumie prawie wszystko co jemy w dzisiejszych czasach.
extazy jest swietne na imprezy czy dyski(których ja nie odwiedzam) i takie jest moje zdanie, kto nie próbował niech nie wypowiada się. Bo to jest tak jakbym mowił ze pivo to syf, ludzie sie po tym źle zachowuja zataczaja i smierdza a przecież (kazdy) je i tak lubi

;n
Zjedz 2 podwójne wisienki i powiedz iż nie było wspaniale

euforia gwarantowana.
jak by ktos nie wiedział co to jest euforia:
Euforia - stan nienaturalnie dobrego samopoczucia z tendencją do śmiechu, radości, płytkiej wesołości i dowcipkowania, doznawany nawet pomimo rzeczywistych niedomagań organizmu
Jeśli napisałem cos ciekawego możesz sie odwdzieczyc +