#93113 przez kaczus
Pt, 7 mar 2014, 00:18
pener napiszesz mi biznesplan ? xd
#93122 przez SEBEK:-)
Pt, 7 mar 2014, 00:50
Czytałem z niecierpliwością :D Pener zacznij pisać książki :D albo Bajki dla Dzieci :P
#93123 przez Sru
Pt, 7 mar 2014, 00:54
Mówcie co chcecie, ja jestem dumny z tego że mamy na forum tak wspaniałego trolla jak Pener. Jestem wielkim fanem, jak będzie więcej wypowiedzi to moze nawet jakiś dział złote myśli założe.
#93125 przez BrokenNote
Pt, 7 mar 2014, 01:13
No Pener - całkiem ładnie! :-)

1 część zdecydowanie bardziej mi się podobała, czuć było tam, że płyniesz - czytając to widziałem Twoje paluszki latające po klawiaturze, cudowne uczucie. 2 część niestety aż tak mnie już nie porwała, może dlatego, że na tle naprawdę genialnego startu wypadła bardzo średnio, zabrakło tam bowiem troszkę pomysłu, jakiegoś smaczku, aczkolwiek również był to całkiem smaczny kawałek dobrego humoru.

4+
#93126 przez Gruby !
Pt, 7 mar 2014, 01:28
W kondony to nie ma co w Polsce na razie inwestować, za dużo moherów a dotacje obecnie są dużo wyższe :cool:
#93129 przez pen9r
Pt, 7 mar 2014, 01:52
Gruby ! napisał(a):W kondony to nie ma co w Polsce na razie inwestować, za dużo moherów a dotacje obecnie są dużo wyższe :cool:

To raz.
A dwa społeczeństwo, według badań amerykańskich naukowców, staje się coraz głupsze. A że coraz głupsze, to nie będzie się zbyt dużo i często myślało. Między innymi o skutkach po 3minutowym wyskoku bez zabezpieczeń.
A trzy to w sumie bez gumy zawsze fajniej.:)

Czytałeś SztynX fragment o konkurencji? No to już sam się przekonałeś na własnej skórze jak to działa - i to w urodziny:) Konkurencja nie śpi nawet przez moment! Nie zniechęcaj się! Sex był, jest i będzie - jak jebane podatki!

Gruby żeby już nie skakać między nowymi kartami w mojej przeglądarce, to zadam pytanie tutaj: a myślałeś o wprowadzeniu/stworzeniu automatu wielofunkcyjnego? Nie chodzi mi o takie typu "7days, cola, sprite, fanta, tiger, snickers, princepolo" a bardziej o typu "browarki, fajeczki, batoniki, kondony, gumy do żucia, i jakieś winko (żeby było romantycznie) + coca-cola w sumie na kaca zawsze spoko". Czy z punktu prawnego jest to możliwe? Czy brak koncesji itp. w branży automatów też obowiązuje?
#93131 przez Gruby !
Pt, 7 mar 2014, 09:18
No pewnie taki automat z browarkami gdzieś w centrum to byłaby niezła kasa. Niestety w Polsce nie można sprzedawać w automatach żadnego alkoholu ani papierosów.