czy jest ktoś w strazy granicznej lub był/ ma znajomego ? Jestem ciekawe o co pytają na rozmowie i jak wygląda rozmowa z psychologiem o co pyta ? 4ego mam rozmowe więc się przygotuje troszke;)

Twoje forum i serwery cs!
kaczus napisał(a):a tak powaznie jak ktoś ma jeszcze jakieś informacje to proszę o info - słyszałem o wariografie czy to prawda;d?
kaczus napisał(a):miałem dziś rozmowę i tak na przyszłość gdyby ktoś się interesował tym i chciałby spróbować - rozmowa jest pojebana ;d . Może być tak że zapyta Cie o bitwe pod grunwaldem godzina , dzien , miesiac , rok a po tym o obwód koła ( jak w moim przypadku) .... pytań dużo o shengen , nato i granice państwa , mnie o tatuaż dużo męczył ale myślę że poszło mi dobrze+ rozmowa po angielsku , o sobie kilka zdań i dostajesz pytania do tego
. TRZYMAJCIE KCIUKI! za tydzień - dwa będzie odpowiedź
Krak84 napisał(a):kaczus napisał(a):miałem dziś rozmowę i tak na przyszłość gdyby ktoś się interesował tym i chciałby spróbować - rozmowa jest pojebana ;d . Może być tak że zapyta Cie o bitwe pod grunwaldem godzina , dzien , miesiac , rok a po tym o obwód koła ( jak w moim przypadku) .... pytań dużo o shengen , nato i granice państwa , mnie o tatuaż dużo męczył ale myślę że poszło mi dobrze+ rozmowa po angielsku , o sobie kilka zdań i dostajesz pytania do tego
. TRZYMAJCIE KCIUKI! za tydzień - dwa będzie odpowiedź
Powodzenia
Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników