#10309 przez zchiz
Pn, 8 lut 2010, 21:31
Właśnie wrzuciłem pranie i nie mam co robić przez godzinę więc piszę. Jeśli ktoś nie ma siły czytać wszystkiego to zapraszam na sam koniec wiadomości.
W CS'a zacząłem grać pod koniec roku 2002 czyli już ponad 7 gram. Gram.. Hmm. No właśnie. Już nie. Trzeba kiedyś ze sceny zejść jak to ktoś tam kiedyś śpiewał. To kiedyś jest dzisiaj. Nie mam już motywacji do gry. Kiełkowało to od dawna. Forma już nie ta i czas najwyższy powiedzieć sobie: nie ma takiego bicia, koniec imprezy. Ta gra nie daje już tyle radości co kiedyś. Niezapomniane mixy i takie dobieranie teamów, że co chwile padał remis. To było to. Zgranie się by wygrywać. Piękne chwile. Nie zapominajcie, że dużo trudniej jest wygrać w drużynie niż pojedynkę a daje to wielokrotnie więcej satysfakcji niż 1on1 w q3. To te chwile kiedy się wygrywało z drużyną trzymały mocno w tej grze. Czas mijał a coraz więcej czasu schodziło na ffa. To już nie to samo.
Serwery fajnie się rozwijają a Sru radzi sobie wręcz wyśmienicie. On jeszcze ma chęć się w to bawić. Ja niestety mam inne priorytety. Szkoła a przede wszystkim praca pochłania dużo czasu a ten czas jest coraz cenniejszy bo jest go coraz mniej. Szczególnie tego wolnego czasu.
Uprzedzam, że decyzję przemyślałem i nie podejmuję jej pod wpływem chwili. Koniec z CS'em raz na zawsze. Śmieszne jest to, że to moje drugie podejście to porzucenia CS'a. Mam nadzieję, że to się uda w pełni.
Dzięki za fajne chwile spędzone na tym serwerze i na poprzednim, który jeszcze był mój. Niezapomniane chwile. Kupa śmiechu, który był takim przyjemnym relaksem od codzienności. Nie będę dziękował osobiście z nicka każdemu bo na pewno bym zapomniał o kimś i było by mi smutno z tego powodu.
Znając siebie to pewnie będę jeszcze trochę zaglądał na forum więc nie uciekam na koniec świata ;) Chciałoby się napisać coś jeszcze ale jakoś do głowy mi nic nie przychodzi. Teraz w końcu czas na relaks przy dobrej książce. Pa.

Usunąłem Steama. Kończę z CS'em. Dzięki za wszystko.
#10310 przez Sru
Pn, 8 lut 2010, 21:37
Twoja decyzja.
Z mojej strony, powodzenia.
I zaglądaj czasem do nas, bo nie ukrywam że obecność 'starej gwardii', w szczególności Ciebie motywowała mnie to rozkręcania tego wszystkiego.
#10311 przez ysy
Pn, 8 lut 2010, 21:41
Życzę powodzenia w pracy jak i w szkole. Pa ;)

P.S Oddaj steam <żart> ;D
#10312 przez luk.
Pn, 8 lut 2010, 21:49
również chciałem skończyć gdy 1.6 wyparło 1.5,była przerwa jakieś 6mies z czasami odpalaniem 1.5.Przy jakies okazji wpadłem do empik kupiłem 1.6,zainstalowałem i tak już pozostało :]
powodzenia ;)
#10368 przez utolek
Wt, 9 lut 2010, 12:50
Powodzenia i Do widzenia...
I jak to powiedział sru zaglądaj czasem do nas :]