#103046 przez Dewalt
Pn, 31 sie 2015, 18:00
Witajcie pany po przerwie.
Troszkę mnie nie było nie grałem nie odwiedzałem forum aż do dziś.Chciałbym wam podziękować za wspólną grę,adminom i H@ za pracę jaką włożyliśmy w serwer za wspólnie spędzone chwile na forum i na serwerze.
Niegdyś nie wyobrażam sobie wieczorków bez csa na reksie,teraz...Mile spędzone chwile z różnymi ludźmi adminami przegrane setki godz z wami dawały taką petardę aby drugiego dnia znowu odwiedzić pograć lub popieprzyć o głupotach na serwerze zwarcia z innymi może nie było ich za dużo ale było ale myślę że więcej tych godz spędziliśmy z rogalami na pysku.
Chciałbym was serdecznie wszystkich pozdrowić życzyć miłej spokojnej gry dużej frekwencji na serwerze o którym złego słowa nie powiem bo tutaj spędziłem a raczej spędziliśmy jakąś część swojego życia lub wolnej chwili.
Może i kiedyś jeszcze tu wrócę ale nie będę obiecywać :) Na razie steam zostawie kto wie może kiedyś się przyda!
Powiem wam że jak człowiek nie gra to czuje się jakby cs był nałogiem od którego się oderwał.
POZDRAWIAM WAS!!
#103047 przez -em-
Pn, 31 sie 2015, 18:08
Pozdrawiam i życzę w przyszłości samych sukcesów. Co prawda sam też nie grywam na reksiu od dłuższego czasu, ale na forum zaglądam. Yo
#103051 przez grzywA
Wt, 1 wrz 2015, 07:30
Trzymaj się!
;( ;( ;(
#103052 przez BrokenNote
Wt, 1 wrz 2015, 10:55
Eee Dewalt! Ja również dziękuję za miłe chwile! Zresztą mam nadzieję, że jeszcze kiedyś troche fragów na Tobie ubiję! Nie przepadaj całkowicie, wpadaj czasem do nas na forum, na steam - pogadamy! :)

Będę tęsknił...
...już tęsknię!
#103064 przez Gruby !
Śr, 2 wrz 2015, 21:41
Ja tez ostatnio stracilem jakos ochote na gre dlatego rozumiem Cie doskonale. Powodzenia , mam nadzieje ze za jakis czas wrocisz