to ja ze swojej strony dodaje do karty walk starcie pener vs wcisa (tak na rozladowanie napiecia troche smiechu sie przyda:) ) w razie braku checi ze strony wcisy zglaszam sie na zastepstwo co do najstarszego to smiem twierdzic ze pener sie gdzies w srodku klasyfikacji plasuje
-em- napisał(a):1) to ja ze swojej strony dodaje do karty walk starcie pener vs wcisa (tak na rozladowanie napiecia troche smiechu sie przyda:) ) 2) w razie braku checi ze strony wcisy zglaszam sie na zastepstwo 3) co do najstarszego to smiem twierdzic ze pener sie gdzies w srodku klasyfikacji plasuje
Postanowiłem podzielić Twój post na 3 części, aby móc używać słowa "zdanie" (specjalnie w cudzysłowie, bo podstawowe zasady interpunkcji miałeś w podstawówce, więc na to już nie będę tracić czasu). Pozwolę sobie zatem do każdego wiersza Twojego "wielowielowielowielowielokrotnie złożonego zdania" napisać kilka słów: Ad. 1. A Ty zamierzasz być spięty na takim spotkaniu? Czyżby wizja spotkania Sebastiana powodowała lekki ścisk pośladów? Ad. 2. Do tego odniosę się kilkanaście wierszy niżej. Ad 3. Mógłbyś przedstawić swoją klasyfikację (jednocześnie nie zapominając wplątać mnie w środek)? Śmiem twierdzić, że może Ci się nie udać. Dla ułatwienia - wystarczy lista 30 osób:-) Ale Ty jesteś przeambitny gość to możesz spróbować z 50 osób. Albo z grona nawet 150 osób! Kamilu wierzę w Ciebie jak mało kto.
z tego co ja pamietam to najstarszy był Ziela z Poznania ale już nie gra
Analogiczna sytuacja jak wyżej - kilka słów odnośnie każdego z wierszy: Ad. 1: Filmik słaby, jakiś wypudrowany facet stoi i japkę drze do mikrofonu - nic szczególnego. Ad. 2: Twój zapał pasuje mi tylko i wyłącznie do cytatu: "wódki i pacierza nie odmawiam". Ad. 3: Ziela mógł być najstarszy. Jak grał to miał ponad 40 lat, teraz ma z 45. A nie gra bo chyba dalej śmiga po Europie - praca w różnych krajach. Ostatnie jego dni to bieganie na Reksiu podczas pobytu w Estonii. Na pingu ponad 200 [a wtedy jeszcze nie wywalało za duży ping:)]. Gra w takich warunkach każdemu może zbrzydnąć. Ale spokojnie, pewnie jego córa już niedługo odwiedzi server. Także młode wilczki po zobaczeniu kolejnego damskiego nicka będą ostrzyć bajerkę.
Sru napisał(a):Najstarszy to raczej enron...
To ile lat miał enron?
No i jeszcze grupowo odnośnie postów ema (AD. 2) i Wcisy. Panowie - trochę pokory. Ogarnijcie się, osiągnijcie coś, a potem może na Was spojrzę. Zachowujecie się jak Marcin Najman - czyli najlepiej naubliżać komuś w internecie, a potem a "nóż widelec" uda się kogoś sprowokować do konfrontacji. Nie tędy droga, na taki pojedynek musicie sobie zasłużyć. Przestroga: żeby nie skończyć jak Marcina Najman, idźcie sobie lepiej gdzie indziej np. do baru. Tam możecie go naśladować.
caly piotrek piszac tyle bezsensownych postow przy okazji "wywolujac niejednego do tablicy" oczekujesz ze nikt ci nie odpowie mieszajac w to Ciebie... jak to wspomnial wyzej wcisa luzuj porty, szkoda zycia na spinanie i nie wchodz na forum jak jestes glodny bo gwiazdorzysz
Joanna Jędrzejczyk na wczorajszym UFC pokonała Carle Esparze przez TKO w 2 rundzie. Jest pierwszą osobą z Polski która zdobyła mistrzostwo UFC, do tego dopiero 3 z europy. Wideo: https://vk.com/best_of_mma?z=video-4995 ... 482e5b049c