JEŚLI PRZECZYTASZ CAŁOŚĆ TO JESTEŚ KOTEM
roczniki 84' - 88' era koszykówki, ludzie w większości teraz na studiach, lub na hali tyrających za 1200, raczej spokojni nie widziałem żadnego 25 latka który chodzi w rurkach, albo ciasnej koszuleczce, raczej luźny styl (bo w czasach, gdy Ci ludzie mieli lat 15-16 był największy hiphopowy BUM w Polsce i to zostało) może polówka z tommym albo lacoste, elegancja, raczej gustują w rozmowach o życiu, niż o internecie, w sumie racja, w ich czasach komputer był innowacją, jeśli w ogóle był. dużo też ludzi oglądało duuuużo filmów przykład Ojca Chrzestnego..
89' - 91' tu już jest inaczej, ludzie są wkręceni trochę w telewizor, niektórzy czytają, a niektórzy palą trawkę

większość teraz zaczyna studia (91, 90) przy starszych kolegach na imprezach raczej wolą pić, palić i gadać, niż tańczyć i rozpierdalać łby, ot co
92' - 94' 92' hm.. może czasem jedyną ich rozrywką jest mówienie do młodszych ludzie od siebie "Tyy paaa zobacz jaki dzieciak, he" trochę wywyższenie, ale co poradzisz. te roczniki łączy już inne era tematyczna rozmów, jest dużo mowy o np. statusach na facebooku, grach komputerowych, nowościach filmowych w internecie (ale urwał, gary muw ałt i takie tam..) w porównaniu z powyższymi rocznikami są hm.. mniej inteligentni, to widać (choć są wyjątki, jak zawsze..) już raczej w grę nie wchodzi rozmowa, nie SŁOWA, ale CZYN. taaakie trochę popisywanie się, cwaniactwo i beztroska.
a jeśli chodzi o 95' -> to... nie wiem, nie chce mi się wierzyć w tę szablonowość z hannah montaną i justinem bieberem, może to są po prostu jeszcze dzieci i nie wiedzą co jest ważne w życiu, choć niektórzy kończą już gimnazjum, może z "pokolenia" na "pokolenie" jest coraz gorzej, ja się tego boję, z tego co widzę, ludzie już nie mają tej bezinteresowności i pozytywnego nastawienia do człowieka, łudzi mnie to strasznie, a Was? jestem ciekaw co o tym myślicie :>
piszę o tym, co widzę.
5!