Podejrzewam,że ewentualna odpowiedz nastąpi w styczniu.Przecież chada ma koncerty i spotkania podpisywania płyt,plakatów,
długopisów,zapalniczek.
Oczywiście trzeba wziąć pod uwagę niezbędny czas na wykonanie telefonów do 5 sponsorów których loga będziemy mogli ujrzeć na początku,w czasie,po środku jak i na końcu wideo. Podrzucam kilka komentarzy internetów na temat nowego kawałka.
Kurde, powiem szczerze. Doniu mi się podobał w jednym kawałku, Randori. Chade lubię, przesłuchałem jego wszystkie płyty, znam je bardzo dobrze. Twórczości Donia nie znam, po jakimś tam sukcesie się chyba pogubił dawno temu... ale teraz prowadzi w beefie z Chadą, czyli nie byle kim. Hifi Banda też dostała po czapie, chociaż myślałem że zwrotki Dioxa nie przebije. Obiektywnie rzecz biorąc, nie patrząc na przeszłość, Doniu wygrywa na dzień dzisiejszy. Jestem ciekawy jak i kiedy odpowie Chada. peace!
p.s. zapowiada się dobry beef;) a póki co, Doniu nie odkupił swoich "win".
w tym roku tak sie nigdy nie jaralem zadnym trackiem doniu zniszczyl system nie moge wciaz przestac caly czaspuszczam pley pley i jeszcze raz kawalek leci slucham juz chyba z 5 raz az mnie ciary rpzechodza naprawde donoi jezeli chdozi o kawalek to zniszczyl system nie wiem co wy pierdolicie ze doniu to popowiec a nie rapowiec wedlug mnie wraca do prawdziwego klimatu czyli rapowych a pewnie ascetoholix nie wroci na rynek bo liber sie spszedaje swoja ciotowata muzyke liber robi syf tak jak mezo to tyle w temacie na temat donia doniu rozjebal system i jednak karze sprawdzić tą płyte dialogimuzyka niektóre tracki dobre a dis rozjebał system!!!!!!!!!wielki powrót donia!:D
Chada legenda? Jak ** z niego legenda? Co do Donia, to jego stara twórczość (pierwsze płyty Ascetów), gimbusy z tego forum nie pamiętają bo czego się dziwić jak średnia wieku to 15 lat, to były dobre płyty. Doniu zawsze robił dobre bity, ma flow (które biję całą trójkę tj. Chadę, Dioxa i Hadesa razem wziętą). I jeżeli ktoś piszę, że nie powinno się propsować za zniszczenie pseudo gangstera (który na dodatek 'jest legendą' **...) to stwierdzam, że naprawdę jest dzieckiem w wieku 15-17 lat z jakimiś chorymi ideologiami jak JP.