ciemno tu napisał(a):ja to wszystko rozumiem, ale nie będzie mnie nikt obrażał albo pisał czegoś w stylu wypierdalaj, dlatego prosiłem o ARGUMENTY
Ja ani Tobie ani nikomu innemu niczego takiego nie napisałem. Argumenty podałem, czy wystarczające czy nie - inni to ocenili, lub to zrobią. Może się myliłem, ale jak widzisz, coś na rzeczy jednak jest - byłem po prostu najwyraźniej tą osobą, która za sznurek pociągnęła.
I powtórzę się - przemyśl to - To nie jest żadna konspiracja, sam pracujesz na to, jak Cie widzą inni, a że Cie to "obraża" no cóż, to już nie wina obserwatorów, bo taki obraz im się maluje. Ty się obrażasz, no cóż - Dziś obraziłeś większość społeczności reksia podpisując się pod tym, co napisał SRU w temacie "Odwaga", pod którym np. ja w życiu bezumyślnie bym się nie podpisał (z resztą zareagowałem i tam) tylko po to, by się przypodobać komuś o wysokiej pozycji na naszej serwerowni. Natomiast kilka dni wcześniej obraziłeś Grzywe, publicznie napisałeś, że jest on żałosny - Twoja wypowiedź była jadowita w momencie, kiedy jego zaczepka miała charakter żartobliwy.
Ostatnio edytowano Wt, 11 mar 2014, 02:24 przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz