W końcu postanowiłem coś ruszyć na FFA bo smutno było.
Ogólnie z nowości:
Poza tym serwer został podpięty pod psychostats.
Dzięki temu każdy z Was może przeglądać jakie zadawał obrażenia, gdzie najczęsciej celował, w kogo, komu, gdzie i czemu.
Do tego na stronie głównej i w menu "Serwery reksio" pojawił się widget top10 serwera.
Admini dostali komendę amx_spectate(niewidzialny spect, po wpisaniu normalnie widać nas w tabeli a jesteśmy na specie), amx_ssbanmenu robi screeny nawet czitom które wyłączają się na komende snapshot.
Screenowo:
@edit
naprawiłem przenoszenie na strone gracza z top10 forum bo nie śmigało.
dodany admin freelook
Ogólnie z nowości:
- Kolorowy fleszyk
- Przy rozbrojeniu paczki pokazuje się napis "The bomb has been defused" oraz koleś mówi tym samym głosem co przy podkładaniu paki
- Po strzale w drzwi otwierają się
- amx_ip z wykrywaniem zmiennych zakresów(autor- Kamaś)
- Sporo nowości administracyjnych, regulamin serwera, tabela kar, krótkie zasady przy wejściu
Poza tym serwer został podpięty pod psychostats.
Dzięki temu każdy z Was może przeglądać jakie zadawał obrażenia, gdzie najczęsciej celował, w kogo, komu, gdzie i czemu.
Do tego na stronie głównej i w menu "Serwery reksio" pojawił się widget top10 serwera.
Admini dostali komendę amx_spectate(niewidzialny spect, po wpisaniu normalnie widać nas w tabeli a jesteśmy na specie), amx_ssbanmenu robi screeny nawet czitom które wyłączają się na komende snapshot.
Screenowo:
@edit
naprawiłem przenoszenie na strone gracza z top10 forum bo nie śmigało.
dodany admin freelook